Boxspring

Een boxspring is vrij vertaald “een bak met springveren” en vormt de basis van een goed ondersteunend slaapsysteem. Geplaatst op een solide houten drager om de elasticiteit van de veren maximaal te benutten. De duurzame (electrothermisch geharde) veren garandeert EASTBORN u jarenlang dezelfde soepele ondersteuning. En niet alleen in het midden, ook aan de zijkanten ervaart u soepel ligcomfort, dus ook comfort in het midden van een tweepersoons boxspringbed. Elke boxspring van EASTBORN wordt volledig met de hand samengesteld en gestoffeerd.

Matrassen

Uw ideale bed moet u genoeg ruimte bieden. Voldoende bewegingsruimte bevordert uw nachtrust. Daarom dient uw slaapsysteem 20 cm. langer te zijn dan uw eigen lengte en ongeveer 30 cm. breder dan uw schouderbreedte. De boxsprings en matrassen van EASTBORN zijn daarom in veel breedte- en lengtematen leverbaar om u de slaapruimte te geven die u nodig heeft.

Topdekmatras

Bij het streven naar het perfecte slaapsysteem vormt de topdekmatras de finishing touch. Een tweepersoons topdekmatras (ook wel topper, topdek of oplegmatras genoemd) is een dun matras van ongeveer 7 cm. Deze legt u boven op uw reguliere (gestoffeerde) matrassen. Op deze wijze ontstaat een werkelijk heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort. Het eerste gevoel is lekker zacht, terwijl u de ondersteuning van de gewone matras blijft voelen. De topdekmatras is eenvoudig te keren en te luchten. Dit komt het slaapklimaat ten goede en bovendien de duurzaamheid van uw slaapsysteem. Door op twee totaal verschillende matrassen van gelijke hoogte een topdekmatras te leggen, ontstaat het comfort van een grote, tweepersoons matras. De afzonderlijke eigenschappen van de totaal verschillende matrassen blijven echter behouden!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.