Corona maatregelen.

Momenteel leven we in een bizarre en onzekere tijd vanwege het coronavirus dat wereldwijd heerst.

Wij van Slapen doe je Zo… zijn ons bewust van alle risico’s die het virus met zich meebrengt maar wij staan voor u klaar!

Maak vooraf een afspraak voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom
en wij nemen alle tijd voor u voor een goed slaapadvies wat bij u past.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten hun aankoop kunnen blijven doen in een veilige omgeving. In onze winkel in Nijkerk hanteren wij dan ook strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne. Wij wassen regelmatig onze handen, het apparatuur wordt meerdere malen per dag gereinigd en uiteraard houden wij gepaste afstand en schudden wij momenteel geen handen. We vinden het belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat in deze tijd. 

Mogelijkheden bij Slapen doe je Zo…

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Daarom verwelkomen wij u nog steeds graag in onze showroom. Wij bieden u de mogelijkheid om in alle rust en ruimte diverse matrassen uit te proberen of een compleet bed samen te stellen. Wel verzoeken wij u om met maximaal twee personen naar onze showroom te komen. 

Maak wel VOORAF een afspraak! U kunt bellen naar 033-246 5316 voor het maken van een afspraak op de gewenste tijd of stuur een e-mail naar: info@slapendoejezo.nu  Dan geven wij u in alle rust advies op maat. 

Een groot deel van onze artikelen zijn direct en snel uit voorraad leverbaar. De spullen staan klaar in ons magazijn en worden op een schone en veilige manier bij u thuis afgeleverd en gemonteerd. Ook bij het bezorgen van onze artikelen houden wij gepaste afstand. 

Helaas gaat alles nu anders dan u gewend bent. Laten we er met z’n allen op een verantwoorde en prettige manier mee omgaan. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.